Boende

På Norrviken kan vi erbjuda två övernattningssviter som är exklusivt inredda med vackra möbler och sköna sängar. Sviterna är döpta efter Rudolf Abelins döttrar Hild och Dagmar. De romantiska sviterna är perfekta övernattningsmöjligheter till bröllopspar och andra lyckliga festdeltagare. Är ni ett större sällskap så har vi ett bra samarbete med många hotell här på Bjärehalvön, läs mer om dessa nedan.

Hild

Sviten Hild har en fantatstisk utsikt mot barockträdgården. Är ni ett bröllopspar så passar det perfekt att göra sig färdig för vigseln i sviten och i det vackra biblioteket, här kan man se gästerna när de vandrar genom trädgården. Vi serverar frukosten dagen efter i ert rum eller ute på er lilla privata balkong, en underbar start på dagen.

Dagmar

I Dagmar har man en magsik utsikt över de vackra hortensiorna som skiftar i rosa och blått samt vattenträdgården. Är ni ett bröllopspar så passar det perfekt att göra sig färdig för vigseln i sviten och i det vackra biblioteket, här kan man se gästerna när de vandrar genom trädgården. Vi serverar frukosten dagen efter i ert rum eller ute på er lilla privata balkong, en underbar start på dagen.

Scandinavian Resort

Scandinavian Resort erbjuder tre härliga hotell på Bjäre, Torekov Hotell, Hotel Skansen och Riviera Strand. Beronde på vilket syfte ni har med vistelsen så finns det ett hotell för alla. Torekov Hotell ligger precis utanför den mysiga fiskebyn Torekov. Här är fokus hälsa och välmående. Läs mer på www.torekovhotell.se Hotel Skansen ligger mitt i Båstad och hamnområdet med närheten till havet och även restaurangerna. Härifrån cyklar du till Norrviken på endast 20 minuter längs en vacker strandpromenad. Läs mer på www.hotelskansen.se Riviera Hotel är alldeles nytt och passar perfekt för barnfamiljen. Här bor man i lägenheter med upptill 6 personer, det finns en härlig pool och närhet till strand och aktiviteter.www.hotelrivierastrand.se

Kontakt

För bokning och förfrågning kontakta Charlotte Jansson +46(0)431-30 21 06 charlotte@norrvikenbastad.se

Norrviken Kattviksvägen 233 269 91 Båstad

+46(0)431-30 21 00

FÖLJ OSS