Winemakers Dinner

Välkommen till en exklusiv kväll med mat och vin.

Orangeriet serverar en specialkomponerad 5 –rätters meny som hämtat inspiration från trädgårdarna på Norrviken och soliga Valpolicella. Från Valpolicella kommer också vinmakaren, Mirko Sella, som guidar oss genom kvällens viner. Meny: Lasagne på krabba och pilgrimsmussla, kronärtskocka, gröna ärtor samt salvia & hummersky --- Tartar på skånsk oxfilé med zucchini, rökta druvor, basilikamajonnäs --- Bjärekyckling med polenta, aprikos, sparris, spenat, mandlar samt Ripassosky --- Osträtt --- Mascarponekräm smaksatt med grappa, jordgubbar från Bjäre samt espressomaränger Plats: Orangeriet Tid: 1 juli 18.00 Pris: 1250 kr/person Boka bord: info@orangerietbastad.se +46(0)431-30 21 10.

Norrviken Kattviksvägen 233 269 91 Båstad

+46(0)431-30 21 00

FÖLJ OSS