Möten – Evenemang

Norrviken är en plats som inte finner sitt motstycke någon annanstans. Här finns allt! Vackra promenadstigar och en fantastisk utsikt över Laholmsbukten med gott om generösa grönytor att avnjuta din picknickkorg på.

Norrviken

info@norrvikenbastad.se +46(0)431-30 21 00

Möten – Evenemang

Marie Karlsson

+46(0)720-50 90 91 marie@norrvikenbastad.se

Frida Paulsson

+46(0)703-533 833 frida@norrvikenbastad.se

Charlotte Jansson

+46(0)720-50 90 96 charlotte@norrvikenbastad.se

Trädgård

Kajsa Vildängen

+46(0)720-50 90 98 kajsa@norrvikenbastad.se

Orangeriet restaurang & Salamander café & bar

Ulrica Millqvist

ulrica@orangerietbastad.se +46(0)431-30 21 10 +46(0)703-15 46 09

Hitta hit

Norrviken Kattviksvägen 233 SE-269 91 Båstad Busstider Ta bussen till och från Norrviken, se tider på www.skanetrafiken.se.

Pressmaterial

Logga norrviken (pdf) Logga för färgtryck

Trädgårdskollegor till säsongen 2018 sökes till Norrvikens trädgårdar

Trädgårdsmästare/ trädgårdsarbetare sökes Norrvikens trädgårdar är i en stark expansionsfas och vi söker nu efter fler kunniga och engagerade trädgårdskollegor till vårt team. Vi söker efter ett antal säsongstjänster med lite olika inriktning på profil. Om oss på Norrvikens trädgårdar Vackert beläget på Hallandsåsens sluttning med utsikt över Laholmsbukten finner ni Norrviken med sin unika utstrålning och vackra trädgårdar. Trädgårdarna på Norrviken befinner sig i en stark utvecklingsfas av både restaurering av de befintliga stilträdgårdarna och nyanläggning av innehåll och upplevelser i trädgårdarnas olika rumsligheter. Trädgårdarna besöks både för att betraktas och njutas av, men fungerar också som en arena för konserter, teatrar, mässor och utställningar. Villa Abelin som är belägen mitt i anläggningen är en unik mötesplats med sina fem konferensrum. Norrvikens trädgårdar är även en attraktiv vigselplats. Norrvikens Trädgårdar grundades av Rudolf Abelin. Han kom till Båstad 1906 i sitt sökande efter en plats där han kunde förverkliga sin dröm om att skapa ett ”levande trädgårdsmuseum”. Rudolfs vision vill vi förvalta och förflytta till vår samtid. Under kommande år så kommer trädgårdarna på Norrviken att utvecklas mycket. Vi kommer att investera i både växtlighet och människor som vill vara med och förverkliga vår vision. Nu söker vi efter dig som vill vara en del av vår resa under denna säsongen. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att vara blandade inom trädgårdsområdet men med fokus på skötsel i drift. Till säsongen 2018 så söker vi efter personer som utöver ordinarie drift i trädgården även under viss del av tjänsten kan vara; • en del av entréteamet • Huvudansvarig för arbete med våra trädgårdsmästarpraktikanter. Din profil Du är trädgårdsmästare eller trädgårdsarbetare med erfarenhet av yrket. Du är en flitig genomförare och trivs med att arbeta mot deadlines och mål i en publik miljö. Som person är du noggrann och serviceinriktad och trivs med att jobba i team. Varaktighet/Arbetstid 100 % tjänst projektanställning under säsong. Exakta tider avtalas vid anställning. Visst helgarbete ingår i tjänsten. Varierad arbetstid efter säsongsbelastning. Lön Fast lön enligt avtal. Start Snarast eller enligt överenskommelse. Körkort fodras. Ansökan Skicka din ansökan direkt till vår trädgårdsmästare Kajsa Vildängen kajsa@norrvikenbastad.se Rekrytering sker inom kort. Vid eventuella frågor ring Kajsa Vildängen 072-05 09 098.

Norrviken Kattviksvägen 233 269 91 Båstad

+46(0)431-30 21 00

FÖLJ OSS