Norrviken – en fantastisk plats för festligheter

Norrviken är sedan länge en unik och fantastisk plats för vigsel, men även en plats för dop, högtidsdagar eller andra betydelsefulla dagar. Trädgården ändrar skepnad efter årstiderna och är lika fantastisk på våren som på hösten! Foto: Anna Lauridsen Kullafoto

Lyndsey & Joakim from Patric Wilhelmsson Films on Vimeo.

Orangeriet restaurang

Orangeriet restaurang erbjuder både det lilla och stora sällskapet en fantastisk matupplevelse, där menyer tas fram efter önskemål. Flexibiliteten är stor och vi kan dela av restaurangen och anpassa för varje tillfälle. Vi har även en härlig bubbelbar som passar utmärkt för mingel, After Garden eller liknande.

Bröllopsmiddag i Orangeriet restaurang

Bröllopsdagen är en av de viktigaste dagarna i livet och allt ska stämma. Förberedelserna är många och en viktig del i planeringen är middagen och bröllopsfesten. Vi tycker att det är viktigt att Er dag blir speciell och tillsammans hjälps vi åt att planera bröllopsmiddagen, där vi kommer med förslag utifrån era önskemål.

Vigsel i trädgården

Många brudpar väljer Norrviken för sin vigsel! Man kan välja vilken del man önskar av trädgården, mest populär är Österländska terrassen, som bjuder på en underbar vy ut mot havet och precis nedanför ser man Japanska Trädgården. Vi ramar in vigselplatsen efter era önskemål med alltifrån blomsterbåge, dekoration, podie, matta, musik, sång mm.

Sviterna

Nu kan vi erbjuda två helt nybyggda sviter. Inredningen är exklusiv med vackra möbler, sköna sängar och här finns alla de faciliteter man kan önska sig! Sviterna har fått sina namn efter Rudolf Abelins barn, Hild och Dagmar och ligger på andra våningen i Villa Abelin. Frukosten kan serveras på rummet eller i restaurangen, här ingår bl.a. nybakat bröd, Kattviksmust, nybryggt kaffe/te, äggröra, prinskorvar och bacon samt klassisk kaka.

Åk med stil i en drömbil

Hyr vår Rolls Royce Silver Ghost och färdas med stil. Picadilly Roadster 1922 är en unik Rolls Royce-modell, återskapad och renoverad av Lars De Jounge. Uthyres till särskilda evenemang. Pris vid förfrågan.

pageImage

Kontakt

Ulrica Millqvist- för bokning av bröllop & fest

Ulrica Millqvist +46(0)431-30 21 10 eller +46(0)703-15 46 09 E-post: ulrica@orangerietbastad.se

Charlotte Jansson - för bokning av vigsel & sviter

+46(0)431-30 21 06 eller +46(0)720-50 90 96 charlotte@norrvikenbastad.se

pageImage
pageImage

Norrviken Kattviksvägen 233 269 91 Båstad

+46(0)431-30 21 00

FÖLJ OSS