Norrviken – en fantastisk plats för festligheter

Norrviken är sedan länge en unik och fantastisk plats för vigsel, men även en plats för dop, högtidsdagar eller andra betydelsefulla dagar. Trädgården ändrar skepnad efter årstiderna och är lika fantastisk på våren som på hösten! Foto: Anna Lauridsen Kullafoto

Orangeriet restaurang

Orangeriet restaurang erbjuder både det lilla och stora sällskapet en fantastisk matupplevelse, där menyer tas fram efter önskemål. Flexibiliteten är stor och vi kan dela av restaurangen som kan anpassas för varje tillfälle. Vi har även en härlig bubbelbar som passar utmärkt för mingel, After Garden eller liknande.

Bröllopsmiddag i Orangeriet restaurang

Bröllopsdagen är en av dem viktigaste dagarna i sitt liv och allt ska stämma. Förberedelserna är många och en viktig del i planeringen är middagen och bröllopsfesten. Vi tycker att det är viktigt att Er dag blir speciell och tillsammans hjälps vi åt att planera bröllopsmiddagen, där vi kommer med förslag utifrån era önskemål. Vill ni veta mer är ni välkomna att höra av er till, Ulrica Millqvist +46(0)431-30 21 10 eller +46(0)703-15 46 09 E-post: ulrica@orangerietbastad.se

Vigsel i trädgården

Många brudpar väljer Norrviken för sin vigsel! Man kan välja vilken del man önskar av trädgården, mest populär är Österländska terrassen, som bjuder på en underbar vy ut mot havet och precis nedanför ser man Japanska Trädgården. Vi ramar in vigselplatsen efter era önskemål med alltifrån blomsterbåge, dekoration, podie, matta, musik, sång mm.

Sviterna

Nu kan vi erbjuda två helt nybyggda sviter. Inredningen är exklusiv med vackra möbler, sköna sängar och här finns alla de faciliteter man kan önska sig! Sviterna har fått sina namn efter Rudolf Abelins barn, Hild och Dagmar och ligger på andra våningen i Villa Abelin. Frukosten kan serveras på rummet eller i restaurangen, här ingår bl.a. nybakat bröd, Kattviksmust, nybryggt kaffe/te, äggröra, prinskorvar och bacon samt klassisk kaka.

Kontakt

Kontakta oss för frågor eller bokning av sviter eller vigsel i trädgården.

Marie Karlsson

+46(0)431-30 21 01 eller +46(0)720-50 90 91 marie@norrvikenbastad.se

Malin Rosengren

+46(0)431-30 21 02 eller +46(0)720-50 90 92 malin@norrvikenbastad.se

pageImage
pageImage

Norrviken Kattviksvägen 233 269 91 Båstad

+46(0)431-30 21 00

FÖLJ OSS