Orangeriet restaurang

pageImage

På historisk mark förvaltar vi en framtid.

Lördag & söndag serveras lunch kl.11.30 -14.30 Större sällskap För bokning av större sällskap har vi öppet året runt. Önskar ni gruppmeny så maila gärna så skickar vi passande menyer till er. Boka E-post: info@orangerietbastad.se Tel: +46(0)431-30 21 10 Mobil: +46(0)703-15 46 09 Följ oss på Instagram eller besök oss på facebook. Orangeriets matfilosofi "På historisk mark förvaltar vi en framtid" Jorden, naturen, havet & människorna lever i samklang med bygdens identitet. Att förvalta detta kräver förståelse och kunskap om dess förutsättningar. Med utgångspunkt från det så skapar vi ett kök som utvecklas med bygden. Med respekt och omsorg vill vi se historia bli framtid. Ett kök som är relaterat till den unika plats där vi befinner oss. Ett kök som vi kallar "Det platsrelaterade köket"

pageImage
pageImage

Inför säsong 2018 söker vi på Orangeriet Restaurang följande tjänster

• Kockar • Servitörer / servitriser • Cafébiträden • Diskare Vi söker dig som har ett stort engagemang och passion för mat och dryck. Du är en social person som tycker om att arbeta i lag och ha roligt på jobbet och vill göra det lilla extra för våra gäster. Tillträde: Löpande från påsk Arbetstid: Heltid Meriter: Utbildning eller erfarenhet inom restaurang är ett grundkrav Lön: enligt avtal Välkommen med din ansökan till info@orangerietbastad.se För mer info gällande tjänster i café, disk och servis kontakta Ulrica Millqvist 070-31 54 609 info@orangerietbastad.se För mer info gällande tjänster i kök kontakta Tobias Millqvist 070-456 21 31 tobias@orangerietbastad.se

Salamander café & bar

pageImage

Salamander café och bar hittar du i Villa Abelin. Tanken har hela tiden varit att skapa en plats för människor att enkelt kunna träffa sina vänner och familj över en fika eller ett glas vin. När ni har promenerat i trädgårdarna kan det vara skönt att slå sig ner på Salamander café & bar. Här hittar ni mackor, kall dryck, bakverk & glass och alltid rykande nybryggt ekologiskt kaffe och te. Kom in på en fika eller beställ en kopp kaffe att ta med ut i trädgården. Salamander öppnar igen till påsken 2018, varmt välkomna då!

Norrviken Kattviksvägen 233 269 91 Båstad

+46(0)431-30 21 00

FÖLJ OSS