

Gåsmiddag på Orangeriet restaurang
8 nov
Pris
725 kr per person
Bokning
Boka bord via: info@orangerietbastad.se
En smakrik hyllning till hösten
När novembermörkret sänker sig över trädgårdarna bjuder Orangeriet in till en klassisk gåsmiddag, tillagad med omtanke, tradition och råvaror från trakten. Kvällen består av en elegant fyrarättersmeny där gåsen står i centrum, tolkad med Orangeriets karaktäristiska finess.
Välkommen till en stämningsfull kväll i vår varmdoftande restaurang, där hösten smakar som allra bäst.
Meny
- Svartsoppa - kråsomelett - persilja Alt. Trattkantarellsoppa – kråsomelett - persilja
- Gåsleverterrin - portvinsinkokta plommon - confiterat gåslår – syrad pumpa - rostad brioche
- Stekt gåsbröst – brysselkål – rödkål - svartavinbär - palsternackskräm - kryddsky
- Knäckig äppelpaj – müsli på kavring – vaniljglass - sabayonne
Tid
Bokning från kl. 18.00