Hoppa till huvudinnehållet

Gåsmiddag på Orangeriet restaurang

8 nov

Pris

725 kr per person 

Bokning

Boka bord via: info@orangerietbastad.se

En smakrik hyllning till hösten

När novembermörkret sänker sig över trädgårdarna bjuder Orangeriet in till en klassisk gåsmiddag, tillagad med omtanke, tradition och råvaror från trakten. Kvällen består av en elegant fyrarättersmeny där gåsen står i centrum, tolkad med Orangeriets karaktäristiska finess.

Välkommen till en stämningsfull kväll i vår varmdoftande restaurang, där hösten smakar som allra bäst.

Meny

  • Svartsoppa - kråsomelett - persilja Alt. Trattkantarellsoppa – kråsomelett - persilja
  • Gåsleverterrin - portvinsinkokta plommon - confiterat gåslår – syrad pumpa - rostad brioche
  • Stekt gåsbröst – brysselkål – rödkål - svartavinbär - palsternackskräm - kryddsky
  • Knäckig äppelpaj – müsli på kavring – vaniljglass - sabayonne

Tid

Bokning från kl. 18.00